Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

DSCN0053

Καθοριστική η συμβολή του Ευαγγελόπουλου στο σημερινό παιχνίδι

Ανυπέρβλητο αποδείχτηκε το εμπόδιο του Μακροχωρίου για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που έμεινε στο 0-0 από την πολύ μαχητική ομάδα του Γιώργου Απόσογλου.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 12ο λεπτό, το πέναλτι όμως που εκτέλεσε ο Τάσος Τσακαλίδης (το οποίο κέρδισε ο Βύζας σε ανατροπή του από τον Παναγιώτη Κίτσα) απέκρουσε ο Ευαγγελόπουλος, που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του.

Το Μακροχώρι, παρά το σοκ από το χαμένο πέναλτι, συνέχισε να πιέζει και στο 24′ διαμαρτυρήθηκε για παράβαση εντός περιοχής σε μαρκάρισμα του Κούκλα στον Γιώργο Τσακαλίδη, ωστόσο ο ρέφερι κ. Μαλούτας υπέδειξε πως η πτώση του ποδοσφαιριστή σημειώθηκε εκτός γραμμής.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και απείλησε αρκετές φορές τα καρέ του Τσιμπρή.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τον “δικέφαλο” ήταν στο 45′, όταν ο Ευγένης Κίτσας εκτέλεσε το φάουλ και ο αδελφός του Παναγιώτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι.

DSCN0156

Δοκάρι είχε στο 45′ ο Παναγιώτης Κίτσας

Ίδια και πολλές φορές πιο έντονη η πίεση των Κυπελλούχων Ημαθίας και στο δεύτερο μέρος, χάνοντας συνεχόμενες ευκαιρίες τόσο με τον Παναγιώτη όσο και με τον Κώστα Κίτσα, ενώ στο 67′ ο Ευγένης βρήκε τον Κώστα μέσα στην περιοχή, αλλά η επέμβαση των αμυντικών ήταν καταλυτική και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε.

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ασλάνογλου να αστοχήσει από κοντά, ενώ στο 77′ το σουτ του Σπύρου Κίτσα απέκρουσε εντυπωσιακά ο νεαρός πορτιέρο του Μακροχωρίου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια και στο αμέσως επόμενο λεπτό, έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Γιώργο Τσακαλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Ευαγγελόπουλο, ενώ στο 84′ ο Τάσος Τσακαλίδης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ευγένη Κίτσα, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον άρχοντα του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι: Τσιμπρής, Φιλιππίδης, Μούτσα, Πέγιος, Νικόπουλος, Σταματίου, Τσακαλίδης Γ., Βύζας, Παπακωνσταντίνου (71′ Γκιουλέκας), Πίκος (58′ Φωτόπουλος), Τσακαλίδης (90+3′ Ασλανίδης)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Κούκλας (78΄Πετσάκου), Ασλάνογλου, Κίτσας Π., Κίτσας Β., Κίτσας Α. (55΄Κίτσας Κ.), Χατζηστεφάνου, Κίτσας Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected