Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΜΑΣ Βεργίνας 2-1 (photos)

alexandriamou_lianiv0003

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τζέπη, που πέτυχε και τα δύο τέρματα, η Δόξα Λιανοβεργίου επικράτησε με 2-1 του ΜΑΣ Βεργίνας και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ της ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν και να μετατρέψουν σε δραματικά τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 12′ άνοιξαν το σκορ με τον Γιάννη Τζέπη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, σημείωσε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής, ωστόσο το σουτ του Χατζάρα κόντραρε σε πόδια αντιπάλου και κατέληξε άουτ.

alexandriamou_lianiv0023Στο 24′ η Δόξα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Κύρτσογλου, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 44′ όταν οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, που αποδείχτηκε καθοριστικό για τη συνέχεια.

Σκόρερ και πάλι ο Γιάννης Τζέπης, ο οποίος με σουτ από μέση απόσταση, νίκησε τον Κούβαρο και “έγραψε” το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Γιάννης Παυλίδης έκανε πιο επιθετικό το σχήμα, ωστόσο δημιουργήθηκαν κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι “κυανόλευκοι” να γίνουν αρκετά απειλητικοί, αλλά άστοχοι.

Στο 66′ το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, όταν ο Αναστασιάδης κινήθηκε ωραία από αριστερά, ντρίμπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο, “έσπασε” στον Χατζάρα και αυτός με την παράλληλη σέντρα βρήκε τον Φραδέλο ο οποίος εξ επαφής έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έδωσε έναν “τρελό” ρυθμό στο ματς, με τη Δόξα να μην καταφέρνει να “κλειδώσει” τη νίκη με ένα τρίτο γκολ και τον ΜΑΣ να παλεύει μεν αλλά οι όποιες (φιλότιμες) προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Τράντο

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Θεοδώρου (25′ λ.τ. Γερόπουλος / 72′ Νουσιόπουλος), Βασιλείου, Καραπατσάς, Παπαδόπουλος, Ντόι (60′ Γελαδάρης), Τζέπης, Μπαντής, Κύρτσογλου, Δεμπρόπουλος, Καραντουλαμάς.

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Μιχαλόπουλος, Αναστασιάδης, Ρόκο, Θεοχαρόπουλος (46′ Θεοδώρου), Κούβαρος Μ., Γιαννακίδης, Χατζάρας, Φραδέλος, Παυλίδης (75′ Γκόγκος), Χερίδης (70′ Σγούρος)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected