Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Θεοχαρόπουλος, ο…βιονικός ποδοσφαιριστής του ΜΑΣ Βεργίνας!

alexandriamou_lianiv0083

Το ποδόσφαιρο είναι κατ εξοχήν ένα άθλημα στο οποίο το όριο ηλικίας συνήθως είναι τα 37-38 χρόνια για έναν ποδοσφαιριστή.

Κι αυτό βέβαια είναι σχετικό καθώς ειδικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπου οι απαιτήσεις είναι σαφώς πιο μεγάλες, ο μέσος όρος πέφτει στα 35 χρόνια. Στο ερασιτεχνικό όμως, πολλές είναι οι περιπτώσεις που συναντάς και αθλητές που αγωνίζονται και μετά τα 40, στην περίπτωση όμως του Βασίλη Θεοχαρόπουλου, τα πράγματα είναι διαφορετικά!

DSCN4264Ο ποδοσφαιριστής του ΜΑΣ Βεργίνας βαδίζει αισίως στα 47 (γεννηθείς το 1969) και στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου (φωτ. επάνω) έγινε ο γηραιότερος παίκτης στη φετινή σεζόν στην Α1 αλλά (εικάζουμε) και των τελευταίων ετών!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, ο “πιστός στρατιώτης” του ΜΑΣ, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας και δείχνει τέτοιο ζήλο που σε βάζει σε σκέψεις για το πως θα ήταν στα 27 ή στα 30 του χρόνια…

Πέρσι μάλιστα αγωνίστηκε και τερματοφύλακας στην Α2 Ερασιτεχνική, ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν ακόμη και σε περιόδους που η ομάδα βρισκόταν στην αφάνεια.

Εμείς του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός και να αγωνίζεται όσο του λέει η ψυχή του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected