Super League 1

Λεβαδειακός – Ηρακλής 3-0

levadeiakos301Το Σάββατο η ΑΕΚ έβαλε και τα τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο κόντρα στον Πλατανιά. Ο Λεβαδειακός την μιμήθηκε πετυχαίνοντας τα τρία τέρματα κόντρα στον Ηρακλή από το 72′ και μετά (3-0).

Σύμφωνα με το contra.gr, η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και νωρίτερα, οι ευκαιρίες πάντως δεν του έλειψαν. Με το 0-0 όμως να διατηρείται μέχρι το 72′, ο Ηρακλής πίστεψε-και δικαίως-ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στη Βοιωτία.

Το πίστεψε όμως εις μάτην. Διότι μόλις ο Γιακουμάκης έγραψε με κεφαλιά το 1-0 στο 72′ (από κεφαλιά πάσα του Μάντζιου) ο Γηραιός κατέρρευσε σαν πύργος στην άμμο. Τον παρέσυρε το κύμα των γηπεδούχων.

Απαλλαγμένοι από το άγχος του γκολ, οι γηπεδούχοι σκόραραν για το 2-0 τρία λεπτά αργότερα (πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Τόνι Σίλβα) και ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Ο Μάντζιος όμως ήθελε ένα γκολ και για πάρτη του και το βρήκε στο 88′ όταν εξέθεσε την άμυνα του Ηρακλή και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61′ Γιακουμάκης), Καρμπουέ (76′ Βασιλείου), Τόνι Σίλβα (87′ Καλτσάς), Μάντζιος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (76′ Μοντέιρο), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου (57′ Πασάς), Λεοζίνιο, Λουκίνας (69′ Περόνε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected