Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και παραλειπόμενα η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην ΕΠΣ Ημαθίας (photos)

DSCN9918Μία απόλυτα τυπική διαδικασία λαμβάνει χώρα μέχρι και αυτή τη στιγμή στο Ξενοδοχείο “ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ”.

Η απερχόμενη διοίκηση, δια στόματος του προέδρου κ. Παναγιώτη Σεμερτζίδη προχώρησε στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για το 2016, με στόχο να ενημερωθούν άπαντες σχετικά με το τι θα παραλάβει η νέα διοίκηση (δείτε σε λίγο σχετικό βίντεο)

Το πιο αξιοσημείωτο πάντως στοιχείο ήταν η αναφορά του προέδρου στη δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση από την οποία παρέλαβε πριν από 20 περίπου χρόνια, η οποία ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει(!) καθώς βρίσκεται στο Εφετείο. Η αξίωση της Ένωσης είναι ένα ποσό κοντά στα 400.000 ευρώ για τα οποία ο κ. Σεμερτζίδης ζήτησε από την επόμενη διοίκηση να τα διεκδικήσει, κάτι που ομολογουμένως δεν βρίσκει κανέναν αντίθετο…

Ακολούθησε η εκλογή των αναπληρωματικών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής, οι οποίοι θα βρίσκονται ουσιαστικά στον… πάγκο (για να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρικό όρο) σε περίπτωση που κάποιο από τα τακτικά μέλη δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να παραμείνει.

Να θυμίσουμε πως μοναδικό ψηφοδέλτιο ήταν αυτό του κ. Βασίλη Φωτιάδη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος και αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η συγκρότηση του ΔΣ αλλά και η σύνθεση των Επιτροπών.

περισσότερες φωτογραφίες :

Το κείμενο ανανεώνεται…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected