Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέντε (προς το παρόν) στην έξοδο!

ΤζαναβαραςΗ αναδιάρθρωση του έμψυχου υλικού της Δόξας ξεκίνησε για τα καλά.

Όπως αναφέρει το sportdrama, μετά την έλευση του Παναγιώτη Τζαναβάρα και την ολοκλήρωση των δύο αγωνιστικών που μεσολαβούσαν μέχρι την διακοπή των εορτών, ήταν δρομολογημένες να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις στο έμψυχο υλικό της ομάδας με βάση τις υπάρχουσες εντοπισμένες αδυναμίες.

Ο κορίνθιος τεχνικός παρέδωσε την έκθεση αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών στον μεγαλοχορηγό Γιάννη Μπύρο και στους στενούς συνεργάτες του.

Έτσι χθες το πρωί ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γεροσωτήρης κάλεσε στο γραφείο του τους Δημήτρη Σουάνη, Αντώνη Γιόνδη, Σάκη Μουτεσίδη, Αλέξη Κουμπρόγλου και Μάριο Βουτσινά και τους ανακοίνωσε ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή για την συνέχεια. Ο ίδιος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήταν αυτός που ανακοίνωσε στον ίδιο τον Άριαν Ακασού την απόφαση απομάκρυνσης του.

Αυτοί είναι οι έξι πέντε που αποχωρούν από το έμψυχο υλικό της Δόξας ενώ θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι. Οι κινήσεις ενίσχυσης που θα ακολουθήσουν είναι αυτές που θα καθορίσουν ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι που θα φύγουν. Σίγουρα στις θέσεις αυτών που θα έρθουν θα δημιουργηθούν υπεραριθμίες ποδοσφαιριστών που δεν θα έχουν πλέον λόγο παραμονής στην ομάδα. Για τον Βουτσινά υπάρχει η προοπτική να δοθεί μέχρι τέλος της χρονιάς στον Ξηροπόταμο εκτός και αν παραμείνει , μόνο στην περίπτωση που δεν γίνει περαιτέρω ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, ενώ θα αναζητηθεί πρόταση για τον Κουμπρόγλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected