Basket

Γι αυτό το λόγο είναι κορυφαίος!

itoydisΕίναι δυνατόν ένας παίκτης του να μην νιώθει καλά και ο Δημήτρης Ιτούδης να τον πιέσει να αγωνιστεί; Φυσικά και όχι!

Αυτό αποκάλυψε ο Ημαθιώτης προπονητής της ΤΣΣΚΑ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «novosti», με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (29/12, 20:00), όταν ανέφερε πως, όταν ο Μίλος του είπε πως καλό θα ήταν να κάνει μια μικρή παύση από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, εκείνος συμφώνησε αμέσως, λέγοντας πως «οι παίκτες δεν είναι μηχανές, αλλά άνθρωποι»!

«Ερχόμαστε στο Βελιγράδι με γεμάτη αποστολή. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Όταν πρόκειται για θέμα υγείας, το αφήνουμε πάνω στους γιατρούς, οι οποίοι αποφασίζουν. Ο Τεόντοσιτς γύρισε και έπαιξε. Πριν από το ματς με την Μακάμπι, μου είπε πως σκέφτεται ότι θα ήταν καλό αν κάνει μια μικρή παύση, για να είναι σωματικά έτοιμος. Αμέσως συμφώνησα! Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Είναι άνθρωποι. Χρειάζονται ξεκούραση και ανάκαμψη. Ποτέ δεν τους αναγκάζουμε να παίξουν. Αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά, θα το καταλάβω», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Τέλος, όσον αφορά τον αγώνα με την ομάδα του Βελιγραδίου, υποστήριξε: «Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνος είναι ο Ερυθρός Αστέρας στην έδρα του. Όμως, ξέρουμε καλά και τον αντίπαλό μας, έχουμε παίξει αρκετές φορές μαζί του. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, με τη νίκη να πηγαίνει στην ομάδα που είναι καλύτερη και πιο ευφάνταστη. Απολαμβάνω έναν αγώνα σε αυτό το περιβάλλον. Η νοοτροπία των Ελλήνων και των Σέρβων είναι παρόμοια. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Η ΤΣΣΚΑ, όμως, έχει έμπειρη ομάδα. Η ατμόσφαιρα μπορεί να συνεισφέρει στο να έχουμε ένα καλό παιχνίδι που θα θυμόμαστε για καιρό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected