Κατηγορίες
Διάφορα

Σε λίγη ώρα το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα στο “Barok” Coffee-bar

Untitled-1-vertO ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (08/01, 15:00) στην Τούμπα και το Barok “Cafe” σας προσφέρει την αναμέτρηση παρέα με μια ζεστή σοκολάτα!

Με δεδομένο ότι δεν έβρεξε και δεν χιόνισε στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο τριήμερο, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι κατάλληλος για ποδόσφαιρο, με τον Δικέφαλος του βορρά να έχει κλείσει το 2016 με δυο διαδοχικές νίκες για το πρωτάθλημα (με Πλατανιά και Κέρκυρα) και θα θέλει να ξεκινήσει με τον ίδιο τρόπο και το 2017, προκειμένου να ανεβάσει το σερί νικών στο 4Χ4 και να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μετά από σχεδόν 2,5 μήνες.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο Βλάνταν Ίβιτς σκέφτεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα τους έντεκα με τους οποίους ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν στην Λιβαδειά όταν και άνοιξε το σκορ. Εκείνη τη στιγμή, στον αγωνιστικό χώρο για τους ασπρόμαυρους βρισκόταν οι Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Τζάλμα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κουλούρης.

Ο Πέλκας διεκδικεί την θέση του Μυστακίδη, ενώ με βάση τις μέχρι χθες δοκιμές, ο Κουλούρης… έχει ήδη πάρει την θέση του Αθανασιάση στην ενδεκάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected