Κατηγορίες
Διάφορα

Το μεγάλο ντέρμπι της Super League στο “Barok” Coffee-Bar!

Untitled-1-vertΣτη Λεωφόρο διεξάγεται το παιχνίδι που θα τραβήξει περισσότερο από κάθε άλλο το ενδιαφέρον του κόσμου και το “Barok” Coffee – Bar υποδέχεται τους φιλάθλους για μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που για φέτος παίρνει χαρακτήρα… ειδικών συνθηκών, δεδομένου πως ο μοναδικός στόχος στη Super League είναι πλέον οι καλύτερες θέσεις για τα play off και σε καμία περίπτωση η διεκδίκηση της κορυφής, όπως ήθελαν και στόχευαν οι δύο σύλλογοι στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 (Novasports1), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ν’ αντιμετωπίζει γι’ ακόμα ένα ματς πολλά αγωνιστικά προβλήματα και εννέα απουσίες παικτών… Ξανά άμυνα ανάγκης από Τελάντερ και Ευαγγέλου (κατά πάσα πιθανότητα, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Σάμπα), στο δεξί άκρο των μετόπισθεν ο Μαρινάκης, επιστρέφει ο Κουρμπέλης στα χαφ.

Στην «Ένωση», ο Ζοσέ Μοράις ξέρει ότι βρίσκεται… μια ανάσα από την έξοδο, όμως ο στόχος που τέθηκε είναι η νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια. Κι όχι μόνο ψυχολογίας, αλλά και… επανέναρξης από τη στιγμή που η ομάδα έχει μείνει από τις 10 Δεκέμβρη δίχως νίκη! Στον άξονα αναμένεται να επανέλθει ο Μάνταλος, ενώ στα στόπερ θα παραταχθούν οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος, δεδομένου πως απουσιάζουν οι Τσιγκρίνσι (τραυματίας), Βράνιες (τιμωρημένος) και… δεν θα υπάρχει άλλος στόπερ στον πάγκο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected