Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η κοπή της πίτας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (photos)

Χωρίς τίτλοΣε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/1) η κοπή της Βασιλόπιτας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίας Μαρίνας, πατέρας Χρήστος και την έκοψε μαζί µε τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Ανδρέα Καλαιϊζίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ευχήθηκε χαρά και υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία τους στόχους για τη φετινή σεζόν.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο όλο το Δ.Σ του συλλόγου, ο προπονητής Φίλιππος Πέϊος και 24 ποδοσφαιριστές.

Τα τρία φλουριά κέρδισαν οι Σάκης Μπάκανος, Σταύρος Κελεσίδης και Νεκτάριος Λυμούσης, με τους δύο πρώτους να παίρνουν χρηματικό δώρο από τη διοίκηση ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 30€, προσφορά ‘της εταιρίας “Spot Team’’ του Τέλη Ευθυμιάδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο πρόοδος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας, Νίκος Γερούκης, το μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας, Στέργιος Μουρτζίλας, ο αναπληρωτής Ταμίας της Ένωσης, Πέτρος Ανδρεανίδης και το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος Χρήστος Μουχτάρης.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected