Γ Εθνική / Τοπικά

Όλο και πιο κοντά στην παραμονή!

Επιστροφή στις νίκες για την Θήβα, η οποία κέρδισε με 2-0 στην έδρα της τον Αστέρα Αμαλιάδας, σε εξ αναβολής αγώνα για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της των δύο συνεχόμενων αγωνιστικών, πετυχαίνοντας παράλληλα την τέταρτη της εντός έδρας νίκη, έδωσε η Θήβα. Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου, σε ένα παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από τους «βυσσινί» και μόλις στο 10΄ άνοιξε το σκορ, με εκτέλεση φάουλ του Μπέκα.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο ματς, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι επιζητώντας το δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 47΄,η προσπάθεια του όμως σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσάμη.

Η απάντηση από το συγκρότημα του Λάζαρου Σέμου, ήρθε στο 60΄ με την προσπάθεια του Σταθάτου να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη. Ότι δεν πέτυχαν οι «βυσσινί» στην συγκεκριμένη φάση, το πέτυχαν οι Βοιωτοί στο 64΄ με τον Αργυρίου ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Στα τελευταία 20΄ του ματς οι Πελοποννήσιοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο 2-1, προκειμένου να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ του σκορ μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας (78′ Γιαλός), Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Δέδες, Μπέκα (83′ Ευσταθίου), Π. Γεωργίου, Σπανός, Μαλισόβας, Αργυρίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (70′ Παπουτσής), Μπαρδούσης, Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζουράς, Μπαρμπαρούσης, Μελετίδης, Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (45′ Σταθάτος).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected