Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Πογκμπά την πήρε από το…χεράκι για τον τελικό!

Η Χαλ προηγήθηκε και νίκησε 2-1 την Γιουνάιτεντ, η οποία όμως με το γκολ του Πογκμπά πέρασε στον τελικό του League Cup Αγγλίας, όπου θα παίξει με την Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έβαλε δύσκολα και τελικά νίκησε αυτή του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, η Χαλ προηγήθηκε, είχε δοκάρι και πήρε νίκη γοήτρου και ψυχολογίας κόντρα σε ένα πολύ δυνατό σύνολο, στο οποίο αρκούσε το γκολ του Πογκμπά. Η Γιουνάιτεντ πέρασε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα και κόντρα στην Σαουθάμπτον, που έφτασε στον τελικό χωρίς να δεχθεί γκολ, θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο στη σεζόν, ύστερα από το Commuunity Shield τον Αύγουστο.

Στο 35′ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι όταν ο φάνηκε να τραβά τον Μαγκουάιρ και ο Χάντλστοουν από την βούλα νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ απάντησε με τον Πολ Πογκμπά στο 66′. Ο Ζλάταν βρήκε τον Ράσφορντ, ο σκόρερ της Χαλ δεν κατάφερε να κόψει και ο Γάλλος σταρ των Κόκκινων Διαβόλων χάρισε ανακούφιση στον Μουρίνιο με το 1-1. Στο 78′ η Χαλ είχε δοκάρι με τον Νιας που νίκησε στον αέρα τον Τζόουνς και με κεφαλιά στάθηκε άτυχος ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Αμπελ Ερνάντες δεν τα κατάφερε ούτε αυτός. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 86′ ο παίκτης που είχε το δοκάρι ύστερα από προσπάθεια των Μάρκοβιτς-Μάιλερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected