Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε τώρα έχασε!

Ισόπαλος αναδείχτηκε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Πανιώνιο μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος με τελικό σκορ 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 15′ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Μανιά κατέληξε στο δοκάρι. Επιπλέον, στο ματς… άναψαν από νωρίς τα αίματα, όταν δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών, έπειτα από μαρκάρισμα του Φαρίνια στο Μασούντ. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν διαιτητής έδειξε πέναλτι σε χέρι του Βλάχου. Ο Μάσα ανέλαβα την εκτέλεση, η οποία ήταν εύστοχη και έστειλε τον Αστέρα με το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αλλαγή από την πλευρά του Πανιωνίου, με τον Ταπόκο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αποδείχθηκε “χρυσή”

 

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (84′ Δημούτσος), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61′ Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74′ Ιωαννίδης), Μανιάς.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (λ.τ. 46′ Ταπόκο), Ρισβάνης, Β. Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (88′ Καθάριος), Μασούρας (69′ Μαχμούτοβιτς).

φωτ. arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected