Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από Ηρακλή και Λεβαδειακό οι μεταγραφές στη Θήβα!

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα ο ΑΟ Θήβα και μάλιστα από ομάδες της Super League.

Ο λόγος για τους Γιάννη Αντωνίου και Στάθη Χατζηλάμπρο, οι οποίοι ανακοινώθηκαν ήδη από τον σύλλογο και τίθονται άμεσα στη διάθεση του προπονητή.

Ο Αντωνίου είναι 22 ετών (08/07/1994), μέσος και φέτος ανήκε στην Κ20 του Ηρακλή, μετά από 6μηνη παρουσία στη Ζάκυνθο και στη Football League. Από το 2012 έως τον Γενάρη του 2016 φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Χατζηλάμπρος είναι 19 ετών (24/06/1997), μέσος και θα αγωνιστεί στη Θήβα με τη μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό, οι άνθρωποι του οποίου πιστεύουν στην αξία του νεαρού και γι αυτό το λόγο το 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με 23χρονο μέσο Ιωάννη Αντωνίου. Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί στον Π.Α.Σ. Λαμίας και στην Ζάκυνθο στην Β΄ Εθνική ενώ το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης από όπου έμεινε ελεύθερος.

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε.»

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό απο την Π.Α.Ε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τον 20χρονο αμυντικό Ευστάθιο Χατζηλάμπρο.

Ο Πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν θερμά τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κύριο Ιωάννη Κομπότη για την πολύτιμη βοήθεια του ώστε να πραγματοποιήθει ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή. Η συνεργασία αυτή δείχνει την αγαστή συνεργασία των δύο μεγάλων ομάδων του νομου Βοιωτίας σε όλα τα επίπεδα.”
 “
moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected