Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δανείζεται από τον ΠΑΟΚ ο ΑΟΤ, “κλεισμένος” και ο Μαχαμάτ!

Τον 22χρονο επιθετικό, Βασίλη Παπαδόπουλο θα εντάξει στο ρόστερ του ο ΑΟ Τρίκαλα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το FL News, ο νεαρός είχε δοθεί φέτος στην Καρμιώτισσα (3 συμμετοχές, 1 γκολ), αλλά αποχώρησε και θα παραχωρηθεί εκ νέου.

Την περσινή σεζόν ο Παπαδόπουλος είχε 20 συμμετοχές και 5 γκολ με το Παραλίμνι στην Α’ Κύπρου, ενώ τη σεζόν 2014-15 κατέγραψε 19 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ το έκανε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το 2013.

“Κλεισμένος” και ο Μαχαμάτ!

Με το πόδι κολλημένο στο μεταγραφικό…γκάζι πορεύεται ο Χρήστος Γιαλιάς για λογαριασμό των Τρικάλων.

Σύμφωνα με τον «Πληροφοριοδοτη» του instasport.gr… μετά τους Χαβιέρ Μπαλμπόα και Έλιο Πίντο ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία και με τον Αζράκ Μαχαμάτ, τον διεθνή αμυντικό μέσο από το Τσαντ και άλλοτε παίκτη του Πλατανιά και του Λεβαδειακού ο οποίος έχει και γαλλικό διαβατήριο.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ινδική Κεράλα (14 συμμ.) στην οποία μεταπήδησε έπειτα απ΄το διαζύγιο του περασμένου καλοκαιριού με τον Λεβαδειακό (11 συμμ.).
Ο Μαχαμάτ ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας το καλοκαίρι του ΄14 για λογαριασμό του Πλατανιά.

Στην κρητική ομάδα αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο (42 συμμ.) και τον Γενάρη του΄16 μετακόμισε στη Λιβαδειά όπου και παρέμεινε για έξι μήνες.

Ο Μαχαμάτ έχει συμφωνήσει σε όλα με τα Τρίκαλα και την Δευτέρα (30/1) αναμένεται στην πόλη προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected