Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η μεταγραφή Ραπτόπουλου δεν ήταν η τελευταία για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

Η προσθήκη του Νίκου Ραπτόπουλου από την Πύδνα Κίτρους προκάλεσε αίσθηση στους φιλάθλους στην ΕΠΣ Ημαθίας, ωστόσο δεν θα είναι η τελευταία για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων συμφώνησε και με τον Δημήτρη Χαρισούδη, ο οποίος επιστρέφει σε λίγες μέρες από τη Γερμανία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους κι αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Ντάμτσιου.

Ο 33χρονος μέσος, αρχηγός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κατά την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά (φωτ. από τον τελικό Κυπέλλου, όπου ο “δικέφαλος” κατέκτησε τον τίτλο) αλλά και μέλςο της ομάδας για πολλά χρόνια, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τόσο με την εμπειρία του όσο και με το δυναμικό του παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Χαρισούδη.

Ο 33χρονος (18/08/1983) σκληροτράχηλος μέσος, με πολλές διακρίσεις και τίτλους στον γειτονικό ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία και το αγωνιστικό του πάθος.

Εκτός των «ασπρόμαυρων», ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί και στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, όταν αυτός αγωνιζόταν στη Δ Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται καλή επιτυχία και να αποτελέσει και αυτός με τη σειρά του έναν από τους κρίκους της επιτυχίας για τη φετινή χρονιά”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected