Διάφορα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός στο “Barok” Coffee-Bar!

Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Super League, ωστόσο το “Barok” Coffee-Bar (πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή) βάζει τα…καλά του για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου!

Η 19η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ κάνει σέντρα με τρεις αναμετρήσεις και η πρώτη χρονικά, είναι εκείνη του Κάμπου, με τους «βυσσινί» να υποδέχονται την Κέρκυρα (15:00, Novasports3). Ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στη βαθμολογία με την ομάδα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και στόχος είναι να μην παραταθεί η… απουσία από τις νίκες. Από την πλευρά τους οι Φαίακες τρέχουν ένα σερί τριών αγώνων δίχως «τρίποντο», όμως έχουν δύο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το διάστημα, υπερέχουν δύο βαθμών της Λάρισας και δεν έχουν διαφορετικό στόχο από αυτόν των αντιπάλων τους.

Αργότερα το απόγευμα (17:15, Novasports1), ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην αποστολή για πρώτη φορά, ώστε να ενισχύσει επιθετικά το σύνολο του Μάκη Χάβου, οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τρόπο ώστε ν’ αφήσουν στο… παρελθόν τις τελευταίες κακές μέρες. Συνέχεια στην προσπάθεια για μια θέση στην πρώτη πεντάδα θέλουν να δώσουν οι Περιστεριώτες και σκοπεύουν να φύγουν με κάτι καλό από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Παναθηναϊκός και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κλείνουν το… μενού της ημέρας (19:30, Novasports1) για τη 19η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος. Με το «τριφύλλι» να έχει συμπληρώσει 109 χρόνια ζωής, μετά την ομάδα μπάσκετ, η ομάδα ποδοσφαίρου θέλει να κάνει το δικό της δώρο στον ζόρικο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», επιστρέφοντας και στις νίκες μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό πριν από μια εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από τον αποκλεισμό στους «16» του Κυπέλλου έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά, ενώ, έπειτα από τον μόλις έναν βαθμό στα τελευταία δύο ματς, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη γνωρίζουν ότι δεν θα πρέπει να χάσουν περισσότερο έδαφος στην επιχείρηση κατάκτησης μιας ευρωπαϊκής θέσης στη βαθμολογία…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected