Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Μαυροβουνίου 1-1 (photos)

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το σαββατιάτικο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης όπου ο τοπικός Απόλλων και η Δόξα Μαυροβουνίου μοιράστηκαν στο τέλος τους βαθμούς.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενώ αποσπάστηκαν έναν βαθμό από τον δεύτερο Εδεσσαϊκό, που αγωνίζεται αύριο με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων έχασε για δεύτερη φορά τη νίκη στις καθυστερήσεις και μοιραία παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Τα αδέλφια Παναγιώτης και Ευγένης Κίτσας. Μέχρι πρότινος συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σήμερα αντίπαλοι!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων, αμφότερες έπαιξαν δυνατά και με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0, όμως στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στα τελευταία 15 λεπτά, σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Φώτης Μητσάκης πέρασε στον αγώνα τον έμπειρο Χρήστο Καραγιάννη, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα άνοιξε το σκορ στο 72′. βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι.

Η συνέχεια ήταν δραματική, καθώς οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, με τον Σίμο Προδρομίδη να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τον Γιάννη Χαραλαμπίδη, μια κίνηση που βοήθησε σημαντικά καθώς ήταν αυτός που χάρισε στην ομαδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 90+6′!

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης (61′ Καραγιάννης), Κουτρούμπαλος (58′ Βασιλείου), Κίτσας, Τσιρακίδης, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος Γ., Μιχαηλίδης Περ., Βούλγαρης (76′ Ευθυμίου), Μωϋσίδης, Μιχαηλίδης Παν.

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Σαρίδης, Κίτσας Ε., Χατζηστεφάνου, Καρυπίδης, Φανιάδης, Κατιρτζόγλου, Νάτσης, Σιδέρης, Ζαχαριάδης, Λέσι (78′ Χαραλαμπίδης).

*Με στοιχεία και φωτογραφίες από τη Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected