Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση – καταγγελία του Αχιλλέα Νάουσας

Άκρως επιθετική προς τον ρέφερι της συνάντησης με τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” είναι η ανακοίνωση του Αχιλλέα Νάουσας, την οποία και παραθέτουμε αυτούσια.

Αναλυτικά :

“Σε ένα ομολογουμένως ήσυχο παιχνίδι και από της δύο πλευρές ο ρέφερι κ. Μελτζανίδης κατάφερε για μία ακόμη φορά να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα και να το οδηγήσει εκεί που ήθελε αυτός μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του.

Στην φάση τις αποβολής του ποδοσφαιριστού μας όταν αυτός ως φυσικός αρχηγός της ομάδος μας διαμαρτυρήθηκε για το φάουλ που υπέδειξε ο εν λόγο διαιτητής ο κ. Μελτζανίδης αντ΄ αυτού έδειξε τον θυμό του μέσω των εκφράσεων του προσώπου του αντλώντας μια διεστραμμένη ικανοποίηση, μια αίσθηση κυριαρχίας και ανωτερότητας, και φυσικά επιζητούσε να ξεκινήσουμε την χειραγώγηση του για να πετύχει τον σκοπό του εξ αρχής, με τον τρόπο αυτό κατάφερε να πλήξει τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών μας για να νιώσει την αίσθηση της ανωτερότητας του.

Το κακό με τον εν λόγο διαιτητή είναι ότι εφαρμόζει αυτό το κόμπλεξ γιατί για κόμπλεξ πρόκειται σε κάθε παιχνίδι που διευθύνει και όχι μόνο στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σωρηδόν διαμαρτυρίες ομάδων για τον τρόπο που το διαχειρίζεται.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο του κ. Χαβιαρόπουλο για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.”

*Να σημειώσουμε πως το SportsUp δεν υιοθετεί τις απόψεις της ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση του Αχιλλέα, τις δημοσιεύει όμως για να μη θεωρηθεί λογοκρισία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected