Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας 2-4

Δύο τέρματα σήμερα ο Λευτέρης Γραμματικός

Εντυπωσιακό παιχνίδι στα Λευκάδια, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά σημειώνοντας συνολικά έξι τέρματα.

Νικήτρια η ΑΕ Χαρίεσσας, που παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο (ιδιαίτερα επιθετικά) και με τη σημερινή της νίκη επέστρεψε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας “πλήρωσε” τις σημαντικές απουσίες (για ακόμη ένα παιχνίδι) αλλά και τη μέτρια σημερινή του εικόνα.

Στην αναμέτρηση την οποία παρακολούθησαν 50-60 φίλαθλοι, καταγράφηκαν πάνω από 10 ευκαιρίες (εκτός των έξι τερμάτων), δείγμα του τρόπου παιχνιδιού των δύο ομάδων που θέλησαν παίζοντας ανοιχτά, να φτάσουν στη νίκη.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Θεόκλητος Ιωαννίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπουμπουλέντρας απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Σταμάτης που πήρε το ριμπάουντ, δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεύτερη ευκαιρία για την ΑΕΧ στο 10ο λεπτό, όταν ο Γραμματικός βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε ο πολύ καλός σήμερα νεαρός γκολκίπερ των “κυανολεύκων”, ο Αχιλλέας όμως ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο γκολ, τρία λεπτά αργότερα.

Μοίραζε συγχαρητήρια αμέσως μετά το σημερινό παιχνίδι ο Χρήστος Μποζίνης

Το σουτ που επιχείρησε ο Καϊσίδης βρήκε στο χέρι του Κωστογλούδη και ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μαλούτας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, την οποία ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραμεταξάς, ο οποίος και σημάδεψε σωστά.

Δέκα λεπτά αργότερα, η ΑΕΧ πλησίασε στην ισοφάριση αλλά ο Θεόκλητος Ιωαννίδης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Γραμματικός, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” βρήκαν τη λύση στην αμέσως επόμενη φάση.

Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Δάτσης πετάχτηκε με το κεφάλι στην πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Μπουμπουλέντρα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Μέχρι την ανάπαυλα, η ΑΕΧ έφτασε δύο φορές στο να κάνει την ανατροπή αλλά ο Δάτσης ήταν άστοχος σε ισάριθμες ευκαιρίες, ενώ κοντά στο 2-1 έφτασε ο Τασιώνας για τον Αχιλλέα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, είχαμε αλλαγή στις ισορροπίες καθώς ο Γραμματικός πλάσαρε ιδανικά μετά την πάσα του Δημητρούση, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, ρισκάροντας περισσότερο στη συνέχεια, έδωσε εντολή να ανέβουν οι γραμμές, χωρίς όμως να καταφέρουν οι “κυανόλευκοι” να φτάσουν στο γκολ, απεναντίας δέχτηκαν κι άλλο πλήγμα και συγκεκριμένα στο 67′ μετά από ιδανική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και ωραίο πλασέ του Δημητρούση.

Το παιχνίδι απέκτησε και πάλι φρενήρη ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ενώ η ΑΕΧ έφτασε και σε 4ο γκολ με τον Γραμματικό, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο σημερινό παιχνίδι, μετά από πάσα του Λύτη.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε με ένα ωραίο σε εκτέλεση τέρμα ο Δημήτρης Κακούδης στο 89ο λεπτό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σακελλάρης, Στογιάννος Ρ., Γκέτσος (53′ Σαμαράς Δ.), Καραμεταξάς, Τσάλμας, Κάργας, Γιάτσος, Τασιώνας, Γιαμαλίδης (66′ Στογιάννος Γ.), Καϊσίδης (55′ Κακούδης)

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Μουζάκι (66′ Κρουσταλάς), Ιωαννίδης Θ., Σταμάτης, Λύτης, Στογιάννης (34′ Δελητζάκης), Δημητρούσης, Γραμματικός, Δάτσης (85′ Μποζατζίδης), Κωστογλούδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected