Κατηγορίες
Super League 1

Έβαλε…φωτιά στην Τριπολιτσά!

Η Κέρκυρα βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως με τον Τουράμ να κάνει πράματα και θάματα πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα και έκανε άλμα παραμονής. Σε… περιπέτειες οι Αρκάδες.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr. στις 22/10/2016 η Κέρκυρα νίκησε 2-0 τον Αστέρα στο νησί των Φαιάκων με δύο γκολ του Τουράμ. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στην Αρκαδία, για την 23η αγωνιστική της Super League, ο ίδιος παίκτης επανέλαβε το ίδιο επίτευγμα. Βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα και οδήγησε τους “κυανέρυθρους” στο “διπλό” (1-2), με ανατροπή!

Οι νησιώτες πήραν σπουδαία νίκη στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, έφτασαν τους 26 βαθμούς και είναι στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με άλλα λόγια, μόνο με “αυτοκτονία” θα απολέσει την παραμονή το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου. Από την άλλη, ένας αγνώριστος Αστέρας, ο οποίος αγνοεί τη νίκη στη Super League από τις 15 Ιανουαρίου και το 4-1 επί του Παναιτωλικού. Οι “κυανοκίτρινοι” παρέμειναν στους 20 βαθμούς, στην 13η θέση και στο +5 από τη θέση υποβιβασμού.

το φιλμ της αναμέτρησης στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77′ Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ντιόγκο, Σιόντης, Κεϊτά (46′ Ντουαλά), Γεωργίου, Κόντος (73′ Νίκιτς), Ντιογκό (63′ Επστάιν), Τουράμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected