Κατηγορίες
Διάφορα

Δείτε πως με 4 ευρώ πήρε κάτι παραπάνω από 230.000!

Ένας μεγάλος νικητής από την Πάτρα με 4 ευρώ κέρδισε 235.129,88 ευρώ, που είναι μέχρι στιγμής το υψηλότερο ποσό που έχει μοιράσει το «Πάμε Στοίχημα» εφέτος!

Πόνταρε με σύστημα 1-2-5 σε πέντε Ημίχρονα/Τελικά, στους δύο αγώνες του Champions League, Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ-Μπάγερν και στα παιχνίδια της Championship, Φούλαμ-Λιντς, Ρέντινγκ-Νιούκαστλ και της League 1, Όξφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Δύο ακόμη νικητές κέρδισαν μεγάλα ποσά στοιχηματίζοντας στους δύο αγώνες του Champions League και το παιχνίδι της League 1, Όξφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ειδικότερα ο νικητής από τη Λιβαδειά με 20 ευρώ κέρδισε 40.425 ευρώ, καθώς προέβλεψε σωστά τις δύο ανατροπές, 1 Ημίχρονο/2 Τελικό, στα παιχνίδια του Champions League, Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ-Μπάγερν και τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο της Όξφορντ στον αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο νικητής από το Νομό Ροδόπης με 2 ευρώ κέρδισε 30.800 ευρώ. Οι τρεις επιλογές του ήταν το 1 Ημίχρονο/2 Τελικό στους αγώνες Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ-Μπάγερν και Όξφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected