Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο, έξοδοι “παγίδες” στον 2ο. Δείτε το pregame του SportsUp για τη 19η & 21η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Άρη Παλαιοχωρίου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι “ασπρόμαυροι”, που έχουν εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α1, έχουν διαμορφώσει μια διαφορά 6 βαθμών από την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου και με νίκη στο αυριανό παιχνίδι, κατακτούν τον τίτλο.

Από την άλλη πλευρά, αν οι “κιτρινόμαυροι” επικρατήσουν, δίνουν νέο ενδιαφέρον στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν ενώ εξασφαλίζουν και μαθηματικά το δεύτερο εισιτήριο για την Α1 Ερασιτεχνική.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Μακεδονικός Πλατάνου με νίκη στο Σκυλίτσι εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ Κουλούρας επικρατήσει στο Νησί του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής (16.00) :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μακεδονικός Πλατάνου

Φίλιππος Μελίκης – Εθνικός Κλειδιού

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΑΕ Σχοινά – Φίλιππος Μέσης

Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Παλαιοχωρίου

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Χωρίς απώλειες θέλουν να συνεχίσουν οι τέσσερις διεκδικητές των δύο εισιτηρίων για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα μεταβεί στη Ραχιά για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Εθνικό Ράχης, ενώ η Νέα Γενεά Νικομήδειας (δεύτερη στη βαθμολογία) έχει φαινομενικά πιο εύκολο έργο καθώς θα υποδεχτεί στην έδρα της την Ακαδημία Μακροχωρίου.

Δύσκολο το έργο την ίδια ώρα για τον ΑΟ Μαρίνας, που θα πρέπει να περάσει αλώβητος από την δύσκολη έδρα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 10.30 το πρωί, λόγω της διεξαγωγής του απογευματινού αγώνα για το γυναικείο τμήμα των “πρασίνων”.

Μόνο νίκη ο στόχος και για την Ελπίδα Μονοσπίτων, που αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΣ Πατρίδας, ένα τρίποντο που θα διατηρήσει τις ελπίδες των “πρασίνων” για τη 2η θέση.

Στα άλλα ματς της 21ης αγωνιστικής, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στο Λαζοχώρι όπου ο Μακεδόνας θα υποδεχτεί την Ακαδημία Βέροιας (τις δύο ομάδες χωρίζουν 6 βαθμοί στην επικίνδυνη ζώνη), αλλά και το τοπικό ντέρμπι της Παναγιωπούλας ανάμεσα στον Αριστοτέλη και τη Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής (16.00) :

ΑΣ Πατρίδας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Εθνικός Ράχης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Αριστοτέλης Νάουσας – Δόξα Νάουσας

Μακεδόνας Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΟ Μαρίνας (10.30)

Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected