Το είχαμε προβλέψει πως σύντομα θα γίνουμε πανελληνίως γνωστοί για τα κατορθώματα μας!

Τα βίντεο των συναδέλφων που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς, έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες και μάλιστα το δελτίο ειδήσεων του ALPHA (κορυφαίο σε θεαματικότητα σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις) αναφέρθηκε στα χθεσινά έκτροπα και μάλιστα κάνει αναλυτική παρουσίαση των γεγονότων.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο δελτίο σπάνια αναφέρεται σε επεισόδια που λαμβάνουν χώρα σε ελληνικά γήπεδα και οι πιο συχνές αναφορές προέρχονται από το εξωτερικό.

Η…διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, που συντελείται το τελευταίο 24ωρο, είναι ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην παρούσα φάση και ενώ (όπως όλοι πιστεύουν και θεωρούν) συντελούνταν μια στροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με τη ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το SportsUp κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνει για μια ακόμη φορά πως οποιαδήποτε μορφή βίας, από όποιο σημείο κι αν προέρχεται, πρέπει να παταχθεί από τη ρίζα και να ακυρωθεί μια για πάντα ότι κηλιδώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δυσφημεί (καλή ώρα…) την Ημαθία στο πανελλήνιο.

δείτε το απόσπασμα του δελτίου ΕΔΩ