Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο τρίποντο, μαίνεται η μάχη για την παραμονή!

Ήθελε περισσότερο το τρίποντο ο Αχιλλέας και το πήρε στο Κίτρος, κερδίζοντας την Πύδνα με 1-2.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η ομάδα της Νεοκαισάρειας δε κρατάει την τύχη της στα δικά της χέρια αφού τα δικά της καλά αποτελέσματα θα πρέπει να συνοδεύονται με ανεπιτυχή των ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο που είναι βέβαια η παραμονή.

Ειδικά το νικηφόρο αποτέλεσμα της Αμβρακίας στη Φιλιππιάδα, αφήνει και πάλι την ομάδα της Πιερίας, κάτω απο τη γραμμή του υποβιβασμού.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Δερμίσης με …φωτοβολίδα δε θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Πατσιογιώργο.

Στο 65΄οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1 όταν απο σέντρα του Τουλίκα, ο αφύλαχτος Ντόσης με εύκολο πλασέ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η χαρά των ποδοσφαιριστών του Διονύση Τοκατλίδη όμως δε θα κρατήσει για πολύ αφού λίγο αργότερα ο Λαζαρίδης με κεφαλιά θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα (46′ Γ. Κυπαρίσσης), Τουλίκας, Σαμουηλίδης (63′ Ανδρικόπουλος), Δήμας, Κωστίκος, Λαζαρίδης, Ιορδανίδης, Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης, Καραγκούνης (57′ Μακράκης).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Τουλκερίδης (55′ Καραμανώλας), Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καμπερίδης, Μανίκας, Δημηνάς (46′ Λάιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected