Διάφορα

Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι δωρεάν δορυφορικής τηλεόρασης

Εγκύκλιο για το πρόγραμμα επιδοτούμενης δορυφορικής πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών

Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή προς τους δικαιούχους πολίτες δημόσιας επιχορήγησης για την απόκτηση δωρεάν δορυφορικής πρόσβασης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης.

Δικαιούχοι της δράσης είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών – οικισμών των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σαμοθράκης, Σουφλίου (Ν. Έβρου), Μύκης, Ξάνθης (Ν. Ξάνθης), Αρριανών (Ν. Ροδόπης), Αγαθονησίου, Αστυπάλαιας, Καλύμνιων, Κάσου, Λειψών, Πάτμου, Σύμης, Τήλου, Χάλκης (Ν. Δωδεκανήσου), Φούρνων Κορσεών (Ν. Σάμου) και Ψαρών (Ν. Χίου) του επισυναπτόμενου Πίνακα Δικαιούχων Περιοχών – Οικισμών (Συνημμένο Έγγραφο I).

Φορείς Υλοποίησης της δράσης ορίζονται οι οικείοι Δήμοι, στους οποίους ανατίθενται οι αρμοδιότητες: α) της πιστοποίησης των δικαιούχων της δράσης, β) της έκδοσης της Βεβαίωσης Μόνιμης Κατοικίας για την υπαγωγή των δικαιούχων στη δράση και γ) της ενημέρωσης των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων της δράσης σχετικά με την πορεία υλοποίησης της και η συνεργασία με αυτούς για την επίλυση των ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Η εγκύκλιο παρουσιάζει τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των αρμόδιων αρχών καθώς και τις επιμέρους λεπτομέρειες που διέπουν τη διαδικασία πιστοποίησης των δικαιούχων της δράσης.

περισσότερα στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected