Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεσηκωμός για την παραμονή στην κατηγορία!

Τρία κομβικά για την παραμονή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην κατηγορία παιχνίδια, είναι αυτά που θα γίνουν την Κυριακή στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Εκτός της αναμέτρησης του Αχιλλέα με την Αμβρακία στη Νεοκαισάρεια, ο Διαγόρας εκστρατεύει στα Τρίκαλα για να αγωνισθεί με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και ο Πιερικός υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Α΄ΔΑΚ.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, με την συμπεριφορά τους στα παιχνίδια αυτά οι ομάδες της Πιερίας μπορούν βγουν ενωμένες και πιο δυνατές στις μεταξύ τους σχέσεις, αφού είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ανεξάρτητα με αυτά που προηγήθηκαν, το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας θα πρέπει να προχωρήσει.

Με νίκες σε όλα τα παιχνίδια για τις ομάδες τις Πιερίας, αποκτά το δικαίωμα ο Αχιλλέας να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική βάσιμα και να κερδίσει τη σωτηρία του. Ίσως να μην υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από αυτήν για την επανασύνδεση των συλλόγων του νομού, σε μια κοινή προσπάθεια που βγάζει νικητή το ίδιο το άθλημα και όλων όσων ασχολούνται με αυτό στην Πιερία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected