Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 1-2

Πορεία…πρωταθλητισμού διανύει στον δεύτερο η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που πέτυχε την 6η νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια!

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη επιβεβαίωσε και στην Επισκοπή την ανοδική της πορεία, επικρατώντας του τοπικού Κεραυνού που είχε 7 συνεχόμενες νίκες αλλά και μόλις μία ήττα εντός από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

Περιττό να αναφέρουμε πως κορυφαίος και σκόρερ για τους “μπλαουγκράνα” ήταν ο Μάριος Αργυρόπουλος, ο οποίος με τα δύο σημερινά του τέρματα έφτασε αισίως τα 25 στο πρωτάθλημα, 11 από τα οποία τις τελευταίες 5 αγωνιστικές! Ωστόσο, χωρίς τους συμπαίκτες του δεν θα μπορούσε να φτάσει σε αυτή τη διάκριση, που και σήμερα βοήθησαν τα μέγιστα, τρέχοντας ακατάπαυστα για 90 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι φάνηκαν να επαναπαύονται στο υπέρ τους 1-0 (είχαν και δοκάρι νωρίτερα με τον Μπουρνάζη), ωστόσο από τον τραυματισμό του Ουέλινγκτον και έπειτα. έχασαν τη συνοχή τους, χάνοντας ουσιαστικά το ψυχολογικό αβαντάζ που πήραν με το 17ο φετινό του Χάρη Παραστατίδη στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο ρεπορτάζ, στο 21′ ο Κεραυνός είχε την ευκαιρία να πάρει πιο νωρίς το προβάδισμα, όταν ο Χαραλαμπίδης έκανε εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά, πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές, “έσπασε” τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μπουρνάζη ο οποίος όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαβάση.

Λίγο πριν το τέρμα του Παραστατίδη στο 26ο λεπτό, ο Ουέλινγκτον τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση, παρόλα αυτά όμως κατάφερε να βγάλει μια εξαιρετική ασίστ στην πλάτη της άμυνας για τον μετέπειτα σκόρερ του Κεραυνού. Αμέσως όμως μετά την επίτευξη του τέρματος, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου μη μπορώντας να συνεχίσει.

Από το χρονικό σημείο εκείνο, η Ποντιακή Νεολαία ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Σταματέλου.

Αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα που θα τους έφερνε μια ανάσα από το τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ και μάλιστα δις, αμφότερα με τον Μάριο Αργυρόπουλο.

Στο 74′, μετά από γέμισμα στην περιοχή του Κεραυνού, οι αμυντικοί ολιγώρησαν, ο πρώτος σκόρερ των “μπλαουγκράνα” επωφελήθηκε και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα ο Μπακιρτζής κέρδισε φάουλ, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αργυρόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός των φιλοξενούμενων πέρασε τη μπάλα από το τοίχος και την έστειλε στη γωνία του Σταματέλου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Παρόλα αυτά, η σημερινή ήττα του Κεραυνού δεν του στοιχίζει σημαντικά όσον αφορά την κατάληψη της τρίτης θέσης, μετά και από την ήττα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον Κοπανό. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλαουγκράνα” έχουν βάλει πλώρη για την κατάκτηση της 6ης θέσης, έχοντας αυτή τη στιγμή διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον ΓΑΣ Κοπανού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Κωστούλη

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Βοτάρης, Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Γιαουτζής, Ουέλινγκτον (25′ λ.τ. Πασχάλης), Συμεωνίδης, Παραστατίδης, Μπουρνάζης (80′ Καρυπίδης)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκιαρίδης, Μπόσκος, Παπαδόπουλος, Καϊρακλίδης (75′ Παπακωνσταντίνου), Νιογκάνα, Αργυρόπουλος Μ., Καραπίττας, Μπεκτάς, Αραμπατζής (90′ Μουταφίδης), Μπακιρτζής (90′ Αργυρόπουλος Θ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected