Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και τα…μυαλά στα κάγκελα του “Draw” Cafe!

Το 2-0 της Λεωφόρου καλείται να ανατρέψει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μια αναμέτρηση που θα δούμε απόψε στο απόλυτο ποδοσφαιρικό στέκι του Προμηθέα στη Βέροια, το “Draw” Cafe!

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πάρει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο να ανατρέψει το 2-0 της Λεωφόρου πριν από δύο εβδομάδες.

Στην κατάμεστη από κόσμο Τούμπα οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, όμως η φετινή ομάδα του Ίβιτς έχει δείξει πως είναι σε θέση να κάνει και τέτοιες ανατροπές.

Εκείνο που ζήτησε ο Σέρβος τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του είναι να παραμείνουν ψύχραιμοι και προσηλωμένοι στον πλάνο, να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό που ενδεχομένως να αποκτήσει ο αγώνας και κάνουν ότι ακριβώς έχουν σχεδιάσει εκείνος και οι συνεργάτες του.

Από την άλλη πλευρά, για τους «πράσινους» υπάρχει ακόμα ένα… ημίχρονο. Η ρεβάνς σε μια κατάμεστη Τούμπα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να καλείται να δείξει δύο χαρακτηριστικά για να πάρει την πρόκριση – φάρμακο για τη χρονιά – στον τελικό του Κυπέλλου. Το πρώτο είναι πάθος, το δεύτερο καθαρό μυαλό και σύνεση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ετοιμάσει τον Παναθηναϊκό τόσο τακτικά όσο και ψυχολογικά, ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες του ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι τους. Μάλιστα ζήτησε συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια τους ματς, τονίζοντας στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να ξεφύγουν λεπτό από τον στόχο που είναι η πρόκριση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected