Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” – ΜΑΣ Βεργίνας 4-0

Με νίκη ολοκλήρωσε τα εντός έδρας παιχνίδια για τη φετινή σεζόν ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”.

H ομάδα του Νίκου Αντωνά επικράτησε με 4-0 του ΜΑΣ Βεργίνας και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής, τερματίζει οριστικά στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Κορυφαίος για τους “κιτρινόμαυρους” ο Μάκης Σπανός, που σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 17 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, πέντε λιγότερα από τον Κώστα Ντέλλα ο οποίος απουσίασε από το σημερινό παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή και πίεσαν για το γκολ που θα τους “έλυνε” τα πόδια, το οποίο και σημείωσαν με τη συμπλήρωση ενός τέταρτου αγώνα.

Σαν να μην έφτασε αυτό για τους ουραγούς, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζιβάρας με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και παράλληλα σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σπανός άνοιξε κι άλλο την “ψαλίδα” στο σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε στο 59ο λεπτό το τελικό 4-0.

Το τελευταίο μισάωρο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και έδωσε τη δυνατότητα στους προπονητές να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Σαρηγιαννίδη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Πρόιος, Μισαηλίδης (55′ Μποζίνης), Χαραλαμπίδης, Μπούφι (52′ Κελέσμητος), Κατσουγιαννόπουλος, Τζιβάρας, Οικονόμου Χ. (66′ Κουκουτσίδης), Οικονόμου Α., Τριανταφυλλίδης, Σπανός

ΜΑΣ Βεργίνας : Τζίρος, Χερίδης Μ., Θεοδώρου, Γιαννακίδης, Κούβαρος Μ., Δημούλας (66′ Κώστας), Θεοχαρόπουλος, Φραδέλος (75′ Κοσμανίδης), Αναστασιάδης, Σαράφης (55′ Χερίδης Κ.), Ράδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected