Διάφορα

Γιουβέντους – Μονακό στο “Barok” Coffee-Bar!

Με “όπλο” τη νίκη της με 2-0 στο “Stade Louis II”, η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε τη Μονακό στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, μια αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε απόψε στο ποδοσφαιρικό στέκι του “Barok” Coffee-Bar!

Το βράδυ της Τρίτης (9/5) θα γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα που θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό του Champions League 2016-17, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Μονακό στη ρεβάνς του 0-2 στο “Stade Louis II”.

Τα δύο γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο Πριγκιπάτο έχουν κάνει φυσικά την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ενώ αυτή του Λεονάρντο Ζαρντίμ χρειάζεται “διπλό” με 3-1 ή 4-2 κτλ για την μεγάλη ανατροπή (ή νίκη με 2-0 και επικράτηση στα πέναλτι φυσικά).

Καμία ομάδα στην ιστορία δεν έχει προκριθεί από τα ημιτελικά έχοντας χάσει με 2 γκολ διαφορά στο πρώτο ματς, ενώ η Μονακό στις 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει σε ημιτελικά δεν έχει νίκη.

Αν λοιπόν η Γιουβέντους πάρει την πρόκριση, τότε θα επιστρέψει σε τελικό μετά από δύο χρόνια, καθώς θυμίζουμε πως είχε ηττηθεί απ’την Μπαρτσελόνα στον τελικό του 2015.

Εκείνη ήταν η 6η ήττα της σε τελικό, έχει και δύο τρόπαια (1985, 1996), έτσι θα παίξει σε τελικό Champions League (ή Κυπέλλου Πρωταθλητριών) για 9η φορά στην ιστορία της.

Όσον αφορά στη Μονακό, ενδεχόμενη… ανατροπή-θαύμα θα σημαίνει δεύτερη συμμετοχή σε τελικό, με την πρώτη να είναι στην ήττα απ’την Πόρτο το 2004.

Η Γιουβέντους είχε αποκλείσει τη Μονακό και τις δύο προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν στην Ευρώπη, στα ημιτελικά της σεζόν 1997-1998 και στα προημιτελικά της σεζόν 2014-2015.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected