Κατηγορίες
Super League 1

Κι άλλοι μπελάδες!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάνει γνωστό πως αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Ηρακλής από το πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά :

« Ανάκληση πιστοποιητικού ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 λόγω μη συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ».

Όχι άμεσος ο κίνδυνος

Για μία ακόμα φορά, τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή, συνεχίζουν να βάζουν… εμπόδια στην ομάδα, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, φαντάζει ως η μόνη λύση προκειμένου ο σύλλογος να αλλάξει πορεία.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό, πως η ΕΕΑ προχώρησε στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της “κυανόλευκης” ΠΑΕ στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το SDNA, αυτό έγινε διότι, από το ποσό της εγγυητικής πληρώθηκαν οι Ζήνωνος (ατζέντης ποδοσφαιριστών) και ο Παύλος Κυριακίδης (πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας). Το ποσό αυτό που είναι γύρω στις 60.000 ευρώ, δεν συμπληρώθηκε όπως έπρεπε και έτσι η ΕΕΑ με σημερινή της ανακοίνωση προχώρησε στην ανάκληση του πιστοποιητικού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ηρακλής θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, ενώ εντός της προθεσμίας που θα του χορηγήσει η ΕΕΑ θα πρέπει να συμπληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, διαφορετικά θα υπάρξει οριστική αποβολή του από το επόμενο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected