Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα για Πετράκη και Αστέρα! Η απάντηση των Αρκάδων

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Γιάννης Πετράκης φέρεται να οδεύει προς Τρίπολη για να αναλάβει τον τοπικό, Αστέρα.

Όπως αναφέρει το  Marca – SL.gr, οι συζητήσεις μεταξύ του 58χρονου κόουτς και της αρκαδικής ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν να διευθετηθούν κάποιες τελευταία (σημαντικά) επιμέρους θέματα, αναφορικά με το project της συνεργασίας τους προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία και να ανακοινωθεί και επισήμως ο…γάμος!

Οι συνιδιοκτήτες του Αστέρα Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τον Ρεθυμνιώτη κόουτς, τη δουλειά του στον ΠΑΣ Γιάννινα και την προσφορά του στην ομάδα της Τρίπολης στο παλαιότερο πέρασμά του την περίοδο 2005-06.

Παρεμπιπτόντως, η αποχώρηση του κόουτς Πετράκη από τα Γιάννενα θα βάλει τον ΠΑΣ στη διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού, ενώ μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του Στάικου Βεργέτη στην Τρίπολη κι αν θα πάρει…μετάθεση ή όχι σε κάποιο άλλο πόστο στον Αστέρα.

Η απάντηση των Αρκάδων

O διευθυντής επικοινωνίας του Αστέρα, Γιάννης Ντάλλας, σχολίασε με δεικτικό τρόπο τα σενάρια που γράφτηκαν για νέα άφιξη στον πάγκο της ομάδας.

Το πρωί της Δευτέρας (15/5) κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Γιάννης Πετράκης θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα. Μία φήμη που έρχεται την ώρα που ο προπονητής που έχουν οι κιτρινομπλέ, ο Στάικος Βεργέτης, σαρώνει την αγορά για την μεταγραφική ενίσχυση των Αρκάδων.

Όσα γράφτηκαν για την συμφωνία με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσαν την αντίδραση του δ/ντη επικοινωνίας του Αστέρα, Γιάννη Ντάλλα, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:

“Ήλιος, ζέστη, καλοκαίρι… Μπήκαν απότομα και κάποιους τους πείραξαν τόσο που “ξέχασαν” ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προπονητή. Το “ξέχασαν” είναι σε εισαγωγικά γιατί προφανώς και έχουν τον αγνό σκοπό τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected