Super League 1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, απόψε στο “Draw” Cafe!

Μια ακόμη “σουπερλιγκάτη” βραδιά στο Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα), με την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των play off ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στα φετινά πλέι-οφ, τη στιγμή που η ΑΕΚ θέλει πρώτα να κάνει τη δική της δουλειά κόντρα στον Πανιώνιο κι έπειτα να εκμεταλλευτεί και το άλλο παιχνίδι για παραμείνει ακλόνητη στη βαθμολογία.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 (Novasports1), ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων έπειτα από τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στην πρεμιέρα, πάση θυσία ξέρουν και οι δύο αντίπαλοι ότι δεν υπάρχει… ούτε η ισοπαλία για εκείνους σήμερα.

Το ευτυχές για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έπειτα από τον βαθμό στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Κυριακή είναι πως τουλάχιστον οι Κουτρουμπής και Κουλιμπαλί είναι διαθέσιμοι, σε αντίθεση με τον τιμωρημένο Ζέκα, τον τραυματία Βιγιαφάνιες και τον Μέστο που δεν πρόλαβε έπειτα από τη διάσειση που υπέστη, ενώ, εκτός έχουν μείνει επίσης οι Λουντ και Τελάντερ.

Στον ΠΑΟΚ, η διαδικασία των πλέι-οφ ξεκίνησε… θεόστραβα με την εντός έδρας ήττα από την «Ένωση» και την απώλεια του αβαντάζ στη βαθμολογία, πράγμα για το οποίο θα πρέπει να κάνει αντεπίθεση η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Στην προσπάθεια αυτή η αντεπίθεση να ξεκινήσει από τη Λεωφόρο, ο Βαρέλα δεν θα είναι παρών καθώς χάνει όλα τα εναπομείναντα φετινά ματς λόγω της επέμβασης στους κοιλιακούς, ενώ νοκ-άουτ βγήκε και ο Γιάννης Μυστακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected