Basket

ΑΟΚ Βέροιας – Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το ΔΑΚ “Βικέλας” και η απονομή (photos+vid)

Η τελευταία κόρνα της γραμματείας για τη σεζόν 2016/2017 στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, βρήκε τον ΑΟΚ Βέροιας στον…. 7ο ουρανό!

Το νικητήριο καλάθι του Πέτρου Μάντσου (δείτε το βίντεο ΕΔΩ) ξεσήκωσε τους 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Μακροχωρίου και προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και φιλάθλους που κυριολεκτικά έγιναν ένα κουβάρι.

Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης αγκάλιαζε και φιλούσε όποιον έβρισκε μπροστά του ενώ απίστευτες ήταν οι αντιδράσεις του Θωμά Τούσα, που εμφανώς ανακουφισμένος από την τεράστια ένταση του ματς, πανηγύρισε σαν μικρό παιδί.

Οι παίκτες πνίγηκαν στις αγκαλιές των φιλικών τους προσώπων που βρέθηκαν κοντά στην προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δίκαια τους απονεμήθηκαν τα εύσημα για την ομολογουμένως εξαιρετική τους παρουσία.

Συγκλονιστικός στα τελευταία λεπτά και ο Πέτρος Μάντσος, που πέτυχε καθοριστικά καλάθια με αποκορύφωμα το τελευταίο και δίκαια του απονεμήθηκε το βραβείο του MVP του τελικού.

Η πρώτη άνοδος του ΑΟΚ Βέροιας μετά το μακρινό 1994 πανηγυρίστηκε δεόντως όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί θα απολαύσετε τις απίστευτες αντιδράσεις φιλάθλων και παικτών μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected