Κατηγορίες
Super League 1

Έχει…σφυγμό ο ΠΑΟ! (βαθμολογία)

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων βρήκε τον τρόπο να νικήσει 1-0 την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαϊδης” και να μείνει ζωντανός στο μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει. Να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ. Σκόρερ με πέναλτι ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Σε ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, θυμίζοντας εν πολλοίς αυτό του ΟΑΚΑ πριν από τρεις μέρες, ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων νίκησε 1-0 την… βραδυκίνητη ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, με γκολ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λέτο στο 62ο λεπτό.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στημένη στο ματς και στα πρώτα λεπτά έδειχνε περισσότερο ομάδα από τους “πράσινους”, όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός  (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79΄ Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65΄ Παν. Βλαχοδήμος), Λέτο (71΄ Μολίνς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (64΄ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Πατίτο), Μάνταλος, Αραούχο.

Η βαθμολογία

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1  ΠΑΟΚ 3 8 2 0 1 2-1
2  ΑΕΚ 4 6 2 0 2 2-2
3  Παναθηναϊκός 3 5 1 1 1 2-2
4  Πανιώνιος 4 4 1 1 2 2-3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected