Basket

Το ιδανικό φινάλε σε μια “χρυσή” χρονιά στον ΑΟΚ Βέροιας!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο φινάλε για τον ΑΟΚ Βέροιας, σε μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του συλλόγου.

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία και σε έναν χώρο που έχει δημιουργήσει με πολύ μεράκι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο αλλά και παίκτες γιόρτασαν τη σπουδαία επιτυχία, έχοντας πάντα στη μέση του τραπεζιού το κύπελλο του πρωταθλητή.

Χαρακτηριστικό της…μέθης για τον τίτλο είναι το μπουκάλι γνωστής εταιρίας ουίσκι το οποίο στόλιζε το τρόπαιο και το οποίο φυσικά είχε καταναλωθεί μέσα σε χρόνο dt!

Από τα πηγαδάκια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι σκέψεις για την επόμενη μέρα, που θα βρει τον ΑΟΚ στη Γ Εθνική και όπως πληροφορούμαστε, η Δευτέρα 29/5 περιλαμβάνει μια σημαντική συνάντηση που θα κρίνει κατά πολύ το λειτουργικό πλαίσιο για τη νέα σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η φετινή χρονιά ήταν ένα μεγάλο μάθημα για όλους και ένας μπούσουλας για το πως πρέπει να κινηθούν άπαντες ενόψει της συμμετοχής σε μια εθνική κατηγορία, εκεί όπου τα δεδομένα (οικονομικά, λειτουργικά, αγωνιστικά) είναι σαφώς πιο διαφορετικά σε σχέση με το τοπικό πρωτάθλημα.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected