Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ποσειδώνας στη Γ Εθνική!

Καλό παιχνίδι, δυνατό αλλά σε αθλητικά πλαίσια το παιχνίδι πλέι-οφ ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ΑΕ Καρίτσας και τον Ποσειδώνα Π.Π.Π. που κέρδισε τελικά 1-2 και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στη Γ΄εθνική κατηγορία!

Ο αγώνας είχε κατά διαστήματα πολύ καλό ρυθμό και οι δυο ομάδες δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε παίκτες, προπονητές και φιλάθλους που σε γενικές γραμμές κράτησαν σε καλό επίπεδο τη διεξαγωγή του μεγάλου για την Πιερία και το ποδόσφαιρο της, αυτού τελικού.

Στο πρώτο μέρος ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να πετύχει νωρίτερα γκολ στις ευκαιρίες που έφτιαξε αλλά έπεσε επάνω σε έναν πολύ καλό Τσιλεγκερίδη, που κράτησε ανέπαφη την εστία του και αντέδρασε σωστά όταν αυτό χρειάστηκε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Pieriasport

Συνθέσεις

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τζιάμας (85΄Ελισιάδης), Αετός, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Δαλαμήτρας, Παπαστεργίου (55΄Δεμηρτζόγλου), Τρικαλόπουλος, Ταρασιάδης, Μητράκας (55΄Ανδρονικίδης), Μαυρίδης

ΑΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Παναγιώτης Παρασίδης): Γεβρέκης, Σδούγκας, Τροΐρης, Αποστολίδης, Παυλίδης, Χρυσόπουλος (71΄Γκουδάρας), Οικονόμου (86΄Γιαπιτζής), Κυρτέγος (90+ Κυρτέγος), Καλαμπάκας, Κολαξίδης, Κατσαρός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected