Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Ένα ακόμη ντέρμπι λίγο πριν το τέλος της 1ης φάσης! (βαθμολογίες+photos+vid)

Τα βραδινά παιχνίδια έχουν βαλθεί να μας καθηλώνουν μέχρι το τέλος, με αδιάψευστο μάρτυρα αυτό που έλαβε χώρα την Παρασκευή (9/6) στο ανοιχτό γήπεδο Εληάς, με τελικούς νικητές τους “Φούφουτος” με σκορ 54-64 κόντρα στους Άτλαντες.

Η ομάδα του Καραθανάση μπήκε…φουριόζα, θέλοντας να δείξει στους πρωτοπόρους του ομίλου ότι δεν αστειεύεται, κάνοντας το 11-2 στο ξεκίνημα, το οποίου τους ώθησε στο πρώτο τάιμ άουτ.

Με τον… ηλεκτροκίνητο Σιάσιο να δίνει ρυθμό και τον Τζούφρα να τελειώνει τις φάσεις, βρίσκονταν κοντά στο σκορ αλλά τους λύγισε η αστοχία και τα λάθη στα τελευταία λεπτά.

Τελευταίο παιχνίδι για τους Φούφουτος, που τερματίζουν πρώτοι στον Α Όμιλο, έχοντας 6 συνεχόμενες νίκες και μόλις μια ήττα αυτή στην πρεμιέρα. Μορφή του αγώνα ο τετραπέρατος Παπαδόπουλος, που ήταν πρώτος σε επίθεση αλλά και σε άμυνα, ριμπάουντ.

Πιο γρήγορος και από τη… σκιά του ο Τσιμτσιρίδης, “σκότωσε” την αντίπαλη άμυνα και μαζί με τον Νικολόπουλο, που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα, έκλεισαν με θετικό πρόσημο την φάση των ομίλων. “Κλειδί” του αγώνα το επιμέρους σκορ 9-25 της δεύτερης περιόδου.

Άτλας : Τζούφρας 20, Παπαγιάννης Ν. 2, Καραθανάσης 2, Μπογδαμπεΐδης 4, Σιάσιος 13, Αχτσής 2, Κλωνάρας 9, Μαρκοβίτσης 2.

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 20, Τσιμτσιρίδης 22(1), Κασάπης, Στεργιόπουλος 2, Λαζάρου 2, Σαράφης 3, Νικολόπουλος 15(1).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/6, ΔΑΚ Βικέλας) :

17.30  Μορφές – Αβάνα

19.15  Nouveau – Texas Losers

21.00  Παρτάλια – Άρρωστοι

Οι βαθμολογίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected