Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανανεώσεις αλλά και ηχηρές αποχωρήσεις στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Σε φουλ ρυθμούς κινείται το τελευταίο διάστημα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συγκρότηση του ρόστερ ενόψει Α1 Ερασιτεχνικής.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η διοίκηση της ομάδας, αρκετοί είναι οι παίκτες που θα παραμείνουν στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο, ενώ 7 παίκτες θα παραλάβουν τις ελευθέρες τους αναζητώντας αλλού την τύχη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τους γηγενείς Νίκο Λιάπη, Νεκτάριο Λυμούση, Χρήστο Λέκκα και Γιώργο Κολίτση αλλά και με τους Αργυρόπουλο Β., Κελεσίδη Σταύρο, Ισλαμίδη Κώστα, Μπάκανο Σάκη, Μουχτάρη Τραϊανό, Σαμπρή Δημήτρη, Αλμαλιώτη Νίκο, Εμμανουήλ Άγγελο, Χατζή Γεώργιο, Γκουτζιλίκα Οδυσσέα και Τηλκερίδη Χαράλαμπο.

Δεν συνεχίζουν στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας οι Αντώνης Ντόγος, Βασίλης Καλολυμνιώτης, Αντώνης Τσανασίδης, Νικήτας Σαρηγιαννίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Ιάσων Βελέντζας και Γιάννης Ντόγος. Η διοίκηση θέλει να τους ευχαριστήσει για τη μεγάλη και πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα.

Με γρήγορους ρυθμούς τρέχει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και στο θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης όπου ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης, σε συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο κ Πέϊο Φίλιππο και με τους προπονητές Μάκης Γιαννόπουλο και Λευτέρη Κελεσίδη, συνεχίζουν την προσπάθεια να στελεχωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ με παίκτες πρωτοκλασάτους και διψασμένους για ποδόσφαιρο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected