Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ένα πραγματικά μεγάλο άλμα στην καριέρα!

Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε ο νεαρός στόπερ του Εθνικού Καρδίτσας, Θωμάς Παπαδόπουλος καθώς την Τρίτη (27/6) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βόλο FC.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τον 17χρονο αμυντικό, ο οποίος δείχνει έτοιμος να “αρπάξει από τα μαλλιά” την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Όπως αναφέρει το karditsasport, η νεοσύστατη ομάδα της Μαγνησίας, φαίνεται πως τιμά την αγορά της Καρδίτσας, καθώς ο Παπαδόπουλος γίνεται ο δεύτερος Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Βόλος FC.

Οι άνθρωποι της Βολιώτικης ομάδας είχαν ακούσει εξαιρετικές συστάσεις για τον Παπαδόπουλο και δεν άργησαν να του αποσπάσουν την υπογραφή.

Σε αυτό αναμφίβολα ρόλο έπαιξε και η άποψη του προπονητή Βαγγέλη Τσιώλη, τη γνώμη του οποίου ασπάστηκαν οι ιθύνοντες των Βολιωτών.

Ο νεαρός υπέγραψε παρουσία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας του Βόλου, Άκη Πέτρου, ενώ αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τον Εθνικό, ο οποίος φημίζεται για την ανάδειξη ταλέντων.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως το περσινό καλοκαίρι ο Εθνικός παραχώρησε επίσης με μεταγραφή τον Αντρέα Χαντζή και πάλι σε ομάδα του Βόλου και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, είναι στη φιλοσοφία των “κυανόλευκων” να αναδεικνύουν τουλάχιστον 1-2 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγωνιστική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected