Football League

Παίρνει το…χρίσμα!

Το athlitiko έγραψε από την πρώτη στιγμή ότι στο “κάδρο” για την επόμενη μέρα μετά το “διαζύγιο” του Κισσαμικού με τον Σπύρο Μπαξεβάνο βρισκόταν ο Γιώργος Πετράκης, ενώ σας “σύστησε” και τον άμεσο συνεργάτη του, Γιάννη Τάτση.

Όπως φαίνεται πλέον είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον νεαρό και ανερχόμενο προπονητή, που θα κάνει το μεγαλύτερο βήμα του στην προπονητική του πορεία μετά την παρουσία του σε Ερμή Ζωνιανών (Γ’ Εθνική), Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική και Α1 Ηρακλειου) και ΑΟ Τυμπακίου (Α1 Ηρακλείου).

Οι προτάσεις “έπεσαν” βροχή στη διοίκηση του Κισσαμικού για τον διάδοχο του Σπύρου Μπαξεβάνου, αλλά ο “εκλεκτός” εδώ και καιρό ήταν ο 29χρονος τεχνικός που απομένει να πάρει επίσημα το “χρίσμα” για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Όσον αφορά το υπόλοιπο επιτελείο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην γυμναστής ΑΟΧ, Παναιτωλικού και Αγρ. Αστέρα, Λάζαρος Βαρδάκης θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, ενώ θα παραμείνει προπονητής τερματοφυλάκων ο Απόστολος Λεκίδης, που συνεργάστηκε στον ΑΟΧ με τον πατέρα του νεαρού τεχνικού, Γιάννη Πετράκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected