Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Ζαχαριάδη ο Εδεσσαϊκός!

Μία ακόμη μεταγραφή για τον Εδεσσαϊκό τα τελευταία 24ωρα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππου Ζαχαριάδη.

Ο 20χρονος (03/07/1997) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έμεινε ελεύθερος από την Κ19 του Άρη και θα ενισχύσει τη νέα σεζόν τα γκολπόστ των “πρασίνων”.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και συνέχισε σε Αγροτικό Αστέρα, Φίτεσε (και στην U17 και στην U19) και επέστρεψε και πάλι για λογαριασμό της ομάδας του Ευόσμου.

Είναι διεθνής τόσο με την Εθνική Παίδων όσο και με τη Νέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Φίλιππου Ζαχαριάδη.

Ο τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 1997 και έχει ύψος 1,84m. Ο 20χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και του Αγροτικού Αστέρα.

Τον Ιανουάριο του 2013 η Ολλανδική Φίτεσε τον ενέταξε στο δυναμικό αγωνιζόμενος με την ομάδα Κ17. Στην Ολλανδία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 όταν και αποχώρησε για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα. Στην ομάδα του Ευόσμου υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην Football League.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ανοίγουν τον δρόμο και το καλοκαίρι του 2016 ο Άρης Θεσσαλονίκης τον εντάσσει δυναμικό του.

Ο Φίλιππος είναι διεθνής καθώς επί μια τετραετία αγωνίστηκε με την γαλανόλευκη στην Εθνική Ελλάδος Νέων και Παίδων.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected