Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές, δύο ανανεώσεις

Μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Τζαναβάρα για την τεχνική της ηγεσία, η ΑΕ Σπάρτη προχωρά άμεσα στον αγωνιστικό σχεδιασμό ανακοινώνοντας τη Δευτέρα (1/7) την προσθήκη των Δημήτρη Ζουλιώτη (12/06/1984, μπακ) από την ΑΕΛ Καλλονής και Σταύρου Παναγιώτου (01/07/1993, μπακ) από τον Παναιγιάλειο.

Παράλληλα, παραμένουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Κατσίκης (24/10/1991, αμυντικός) και ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος (09/01/1996, μέσος)

Αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Παναγιώτη Κατσίκη. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Εθνικό Αστέρα, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία και Καλλονή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Σταύρο Παναγιώτου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ολυμπιακό Βόλου και Παναιγιάλειο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected