Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία της ΑΕ Χαρίεσσας (photos+δηλώσεις Μποζίνη)

Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας διάγει η ΑΕ Χαρίεσσας, που ξεκίνησε δυναμικά τις προσπάθειες της για να βρίσκεται στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Πρωτεργάτης της όλης αυτής διαδικασίας ο Χρήστος Μποζίνης, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΧ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με την παρουσία του 90% περίπου του περσινού κορμού, οι “κιτρινόμαυροι” φαντάζουν ακόμη πιο ισχυροί σε σχέση με πέρσι.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει κανείς και με τις μεταγραφές της ομάδας, σε θέσεις μάλιστα που η ομάδα “πονούσε” την περσινή σεζόν και με ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες να διακριθούν.

Από τα τέσσερα νέα αποκτήματα, το παρόν στη σημερινή προπόνηση έδωσαν ο Αποστόλης Παρηγορίδης, που αποκτήθηκε από τον ΓΑΣ Κοπανού αλλά και ο Γιάννης Σαρακτσιάνος από τον Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ οι Βαγγέλης Ίντος και Άγγελος Καϊσίδης απουσίαζαν με άδεια από τη διοίκηση.

Απουσίες υπήρξαν βεβαίως και ποδοσφαιριστών που ανήκουν από πέρσι στο ρόστερ (Κώστας Τουμαράς, Φώτης Κρουσταλλάς, Ζαχαρίας Ιωαννίδης κ.α.) οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Μποζίνης να υπολογίζει (μαζί με 1-2 ακόμη προσθήκες) σε 22 με 23 ποδοσφαιριστές

Τα φιλικά προετοιμασίας

Έξι φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕ Χαρίεσσας, αρχής γενομένης το Σάββατο 12/8 με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής

Αναλυτικά :

12/8  με Κεραυνό Επισκοπής εκτός

19/8  με Απόλλων Αγίου Γεωργίου εκτός

23/8  με ΓΑΣ Ροδοχωρίου εκτός

26/8  με Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας εκτός

30/8  με Αχιλλέα Νάουσας εκτός

2/9  με Νίκη Αγκαθιάς εντός

 

δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Χρήστου Μποζίνη

και ΕΔΩ φωτογραφίες από τη χθεσινή προπόνηση

(για τεχνικούς λόγους, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του facebook)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected