Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού για τη σεζόν 2017/2018 (photos+δηλώσεις Κουλακιώτη)

Την τέταρτη μέρα προετοιμασίας πραγματοποίησε σήμερα ο ΓΑΣ Κοπανού και το SportsUp βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής, όπου τελέστηκε παράλληλα και ο αγιασμός.

Με την παρουσία του Γιώργου Κουλακιώτη να δεσπόζει αλλά και των 26(!) ποδοσφαιριστών, ο ΓΑΣ Κοπανού διάγει τα πρώτα…χιλιόμετρα της σεζόν 2016/2017, σε μια ακόμη φιλόδοξη χρονιά με σημαντικό αγωνιστικό ενδιαφέρον, μιας και έχει παραμείνει το μεγαλύτερο ποσοστό του βασικού περσινού κορμού.

Στους 26 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν σήμερα για την καθιερωμένη φωτογραφία του SportsUp, βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προωθήθηκαν από την Ακαδημία και θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (ΕΔΩ) αλλά και κάποιοι υπό ένταξη στο ρόστερ της ομάδας.

Μετά τον αγιασμό του Πάτερ Γεώργιου, την οποία παρακολούθησε σύσσωμο το ΔΣ, ο Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στην κάμερα του SportsUp για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην προπονητική καριέρα που επιθυμεί να ακολουθήσει αλλά και για τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική.

δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

(για τεχνικούς λόγους, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του facebook)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected