Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου (+photos από την “πρώτη”)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/8) η πρώτη προπόνηση αλλά και ο αγιασμός της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου ενόψει της σεζόν 2017/2018.

Οι “μπλαουγκράνα”, άκρως ανανεωμένοι και με καινούρια πρόσωπα, έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού, εκεί όπου πήραν την ευλογία του Θεού και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους που θα διαρκέσει κάτι λιγότερο από έναν μήνα.

Προπονητής της ομάδας ο Αντώνης Κασάπης, άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα του Αράχου, μιας και διετέλεσε τερματοφύλακας στη “χρυσή” εποχή του συλλόγου, με τις συνεχόμενες ανόδους και την παρουσία πλέον στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει στη “ψυχή” αυτής της ομάδας, τον άνθρωπο που κρατά σθεναρά το φρόνημα του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τον Παντελή Πετρίδη ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη το φετινό καλοκαίρι ώστε η Ποντιακή Νεολαία να παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο και να μη φτάσει στο έσχατο σημείο όπως προϊδέαζαν αρκετοί.

Μπορεί το ρόστερ που δημιουργήθηκε να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, ωστόσο στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές σύνολο, που θα απολαμβάνει πρωταρχικά το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια να φτάνει σε διακρίσεις.

Οι μεταγραφές

Μετά τις σημαντικές ομολογουμένως αποχωρήσεις, η διοίκηση προχώρησε σε μεταγραφές ώστε να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αποκτήθηκαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος (14/11/1991, μέσος) και ο Γιάννης Σιδηρόπουλος (23/08/1993, αμυντικός) αμφότεροι από τη Δόξα Δρυμού, ο Γιούρα Ορλόφ (αμυντικός) από τον Αστέρα Αμπελοκήπων, ο Δημήτρης Λάζος (16/12/1995, μέσος) από τον Οδυσσέα Κορδελιού, ο Δημήτρης Χατζηβασιλείου (επιθετικός) από τον ΓΣ Ηλιούπολης και ο Γιάννης Μπαρούτας (1984, τερματοφύλακας) από την Ομόνοια Σταυρούπολης, με θητεία παλαιότερα σε ΠΑΟ Κουφαλίων και Καμπιανιακό.

Οι ανανεώσεις

Οκτώ είναι οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Αράχου, ενώ στη σημερινή “πρώτη” έδωσαν το παρόν δύο παίκτες με καταγωγή από τη Γκάμπια αλλά και δύο από την Κ15 του Ηρακλή, οι οποίοι και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Αντώνη Κασάπη..

Αναλυτικά οι παίκτες που παρέμειναν : Ανδρέας Παπαδόπουλος, Μάριος Σότι, Βαλάντης Μπεκτάς, Γιάννης Αργυρόπουλος, Βαλάντης Ριστέμογλου, Σωκράτης Μουρατίδης, Χρήστος Σαντίδης και Γιώργος Νικολόπουλος

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected