Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ηρακλής Ψαχνών – ΑΟ Χαλκίς 0-2 (photos)

Η Χαλκίδα στο πρώτο της φιλικό τεστ στα Ψαχνά παίζοντας με τη «βαριά» της ονόματα στην επανάληψη επικράτησε με 2-0  του Ηρακλή, σ’ ένα παιχνίδι που τη παράσταση έκλεψαν οι Μπουσινάκης, Κονσταντίνοφ όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχαν αλλά για τη παρουσία τους στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το starsports, οι δυο νεαποκτηθέντες μεσοεπιθετικοί έδειξαν με το καλημέρα τα στοιχεία που τους συνοδεύουν και μαζί με τους Ντελέκο, Πολίτη, Βαλκάνο μπορούν να παρουσιάσουν μια εξαιρετική γραμμή κορύσης στο πρωτάθλημα   

Ο Αντώνης Αυλωνίτης χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η μεσοεπιθετική γραμμή δεν τα πήγε πολύ καλά στη δημιουργία φάσεων  εκτός από τη φάση του 7΄ που ο Παπαδάκης με προσωπική ενέργεια και σουτ απείλησε τον Ανδρούτσο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έδειχναν μεγαλύτερη φρεσκάδα και θα μπορούσαν να προηγηθούν σε δυο περιπτώσεις (3΄ 37΄) αλλά ο Τζουβάρας με εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.   

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με σχεδόν όλα τους τα όπλα απέδωσαν πολύ καλύτερα βγάζοντας στο χορτάρι δείγματα των μεγάλων δυνατοτήτων τους. Παρόλο που το ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία από τα Ψαχνά στο 50΄ μετά από  αντεπίθεση  ο ΠΔ Σκριβάνος πάσαρε στον ΠΛ Σκριβάνο που πλάσαρε αλλά ο Κακαβάς έσωσε.

Στη συνέχεια όμως οι «νερατζούρι» επέβαλαν το παιχνίδι τους και εντυπωσίασαν κατά διαστήματα και με δεδομένη την εποχή. Κοντσανίνοφ και Μπουσινάκης  έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Ιδίως ο 31χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός χωρίς ούτε μια προπόνηση και προερχόμενος από το ταξίδι επιστροφής από τον Βόλο μπήκε στο γήπεδο και έκανε τη διαφορά.
Αλλά και ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός παίζοντας στη κορυφή της επίθεσης κατέθεσε εξαιρετικά  στοιχεία τεχνικής κατάρτισης.  

Η σύνθεση του ΑΟ Χαλκίς : (Αυλωνίτης) Τζουβάρας, Στεργιανός, Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Καραμπάς, Ανέστης, Λούκας, Χατζηστάμου, Αγγελάτος, Παπαδάκης, Παλιάτσιος. Αγωνίστηκαν και οι Κακαβάς, Μπακομήτρος, Γεωργίου, Στεργιανός, Θωμάς,  Ντελέκος, Ταυταρίδης, Μπουσινάκης, Βαλκάνος Κονσταντίνοφ, Πολίτης, Αυλωνίτης, Πατερίτσας

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected