Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Διγενής Νεοχωρίου – Αετός Αμυγδαλέας 4-0 (photos)

Ο Διγενής Νεοχωρίου στο πρώτο του φιλικό κέρδισε την Αμυγδαλέα 4-0, ενώ σήμερα παίζει με τον Α.Ο Σελλάνων.

«Αποκαλυπτήρια» δεν τα λες…Ήταν το πρώτο δοκιμαστικό τεστ, μια πρώτη εικόνα για το που βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας, η οποία έχει σήμερα νέο φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο Σελλάνων και γενικά πολύ δρόμο μπροστά της, μέχρι να πάρει την τελική της μορφή.

Ο λόγος για τον Διγενή Νεοχωρίου και το χθεσινό του παιχνίδι στο γήπεδο «Μπάμπης Παπαχατζής» απέναντι στην Αμυγδαλέα, ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Λάρισας στην οποία προπονητής είναι ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του ΑΟΤ.

Για την ιστορία των φιλικών το Νεοχώρι κέρδισε 4-0 αλλά αυτό δεν έχει ουσιαστικό ρόλο όπως τόνισε στο τέλος του παιχνιδιού ο κόουτς της Τρικαλινής ομάδας, ο οποίος άλλα πρόσεξε.

Ο προπονητής του Διγενή, Θάνος Θεωδώρου είδε τους παίκτες που αγωνίστηκαν και την ετοιμότητά του ή καλύτερα την κούρασή τους, έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του και ανάλογα θα πράξει στις επόμενες μέρες και στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Με μια γρήγορη ματιά στην προσπάθεια των παικτών του «Διγενή» διακρίναμε την σοβαρότητα που είχαν και πέρυσι οι παίκτες, αλλά και τη θέληση του κόουτς για πρέσινγκ και γρήγορο παιχνίδι, στοιχεία που θα φανούν αργότερα, όταν η ομάδα θα βρίσκεται σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια η οποία συνεχίζεται.

Οι γηπεδούχοι σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν 3-0 και έδειξαν ανωτερότητα.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο oichalialive.gr

Η σύνθεση του Διγενή:

Πανέτσος,Χασιώτης, Τζέλης, Γούτσιος, Μακρής, Αμπαδιωτάκης, Νταής, Γιαννούλας, Κάμπας Χρ., Νασιακόπουλος, Τσικρικάς. Επαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σταμέλος (υπό δοκιμήν τερματοφύλακας από τη Νίκη Βόλου), Γιώτας, Σαρακατσάνος, Νικόλαρος, Φακίτσας,Γκαγκαστάθης, Κάμπας Δ., Νάκου Χρ., Νάκου Δ, Βλησσάρης, Τασσούλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected