Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δια πυρός και σιδήρου η ΑΕΚ από το Βέλγιο!

Κατάφερε να μείνει όρθια παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ΑΕΚ (κόκκινη ο Λιβάια στο 58′) και στο ΟΑΚΑ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έλεγε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Μετά το πρώτο ματς στο Jan Breydel, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην αλλάζει τρομερά τις ισορροπίες του ζευγαριού αλλά σίγουρα δίνει πίστη στην Ένωση ότι μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, αφού είδε ότι απέναντι της δεν έχει μια καλύτερη ομάδα.

Αν και με 10 από την -αυστηρή- αποβολή του Λιβάια στο 58′, οι Κιτρινόμαυροι του 3-5-2 έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο τους, έκαναν αυτό που έπρεπε για να μην απειληθούν ουσιαστικά καθόλου και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν βάλει γκολ από νωρίς.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Χόρβαθ, Σίμονς, Ντένσβιλ, Μέχελε, Βανάκεν, Νακάμπα, Φόρμερ, Παλάσιος (72′ Ραφαέλοφ), Λιμπομπέ, Μποναβερτούρε (80′ Ντιαμπί), Φόσεν (57′ Γουέσλεϊ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Aνέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Έλντερ Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες (86′ Σιμόες), Κλωναρίδης (58′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (73′ Γιόχανσον), Λιβάγια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected